HATAY REYHANLI İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015-2016 Ders Ücretli Öğretmen Görevlendirme Listesi

BAŞVURU ŞARTLARI

1. Lisans/Yükseklisans Mezunu Olmak.

2. Önlisans Mezunu Olmak.

3. Açıköğretim Fakultesi İngilizce Öğretmenliği 3. veya 4. Sınıf Öğrencisi Olmak. ( Not: 1. veya 2. Sınıftan alttan dersi olmadığına dair resmi yazı istenecektir.)

4. Açıköğretim Fakultesi Okulöncesi Öğretmenliği 3. veya 4. Sınıf Öğrencisi Olmak. ( Not: 1. veya 2. Sınıftan alttan dersi olmadığına dair resmi yazı istenecektir.)

5. Emekli Öğretmen Olmak (65 yaş ve üzerinde olmayanlar.)

 

Önemli Not: Başvurular 17.08.2015 ile 30.08.2015 (saat 17:00 ye kadar) tarihleri arasında alınmış olup, görevlendirme işlemi Milli Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Kararın 9. Maddesi (Ders ücreti karşılığında görevlendirme) ne göre yapılmıştır.

 

GÖREVLENDİRME VE GÖREVLENDİRMEDE ÖNCELİK SIRALAMASI

1. Alan dersinde daha önceki yıllarda alanında en az 3 (üç) yıl veya daha fazla yıl görev yapmış olmak. (Önceki yıllarda görevini geçerli bir mazereti olmadan terketmemiş olmak.)

2. Alan mezunu olmak.

3. Alan mezunu olmayıp görevlendirileceği alanda daha önceki yıllarda en az 3 (üç) yıl veya daha fazla yıl görev yapmış olmak. (Önceki yıllarda görevini geçerli bir mazereti olmadan terketmemiş olmak.)

4. İhtiyaç olması halinde yan alan mezunları.

5. Okul öncesi görevlendirmelerinde öncelik alan mezunları, ihtiyaç olması halinde sertifikası olanlar daha sonra da okul öncesinde geçmiş yıllarda çalışmış olanlar.

 

GÖREVLENDİRİLENLERDEN İSTENECEK EVRAKLAR

1- Diploma aslı ve fotokopisi veya Geçici Mezuniyet Belgesi aslı ve fotokopisi

2- Nüfus Cüzdanı aslı ve fotokopisi

3- Bir (1 ) adet vesikalık fotoğraf

4-Başvuru Formunda Olduğu Belirtilen Kurs Seminer Belgelerinin aslı ve yanında fotokopisi

5-Sabıka Kaydı (Son 6 ay içerinde alınmış olacak)

6-Emekli Öğretmen Kimlik kartı ve fotokopisi

7-Yarım kapaklı karton dosya (Belgeler dosyaya yerleştirilip teslim edilecektir). Dosyasız Getirilen Belgeler alınmayacaktır.

 

UYARI 1: GÖREVLENDİRİLENLERİN EVRAK TESLİMİNDE BELGELERİNİN EKSİK OLMAMASI GEREKMEKTEDİR.

 

UYARI 2: GÖREVLENDİRİLENLER MUHASEBE BÜROSUNDA SİGORTA GİRİŞİNİ YAPTIRACAK VE SİGORTA GİRİŞİ YAPILDIĞINA DAİR ÇIKTILARI İMZALAYIP BİR NÜSHASINI GÖREVLENDİRİLDİKLERİ OKULA GÖTÜRMEK ÜZERE TESLİM ALACAKLARDIR.

 

 

GÖREVLENDİRME LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ...

 

(NOT 1: Yayınlanan listede görevlendirilen öğretmenler 28.09.2015 tarihinden itibaren 3 (üç) gün içerisinde, İstenen evraklarla Muhasebe Bürosundan Sigorta Girişi Yaptırarak göreve başlamak zorundadır.)

(NOT 2:Eksik branşlarda Görevlendirmeler Devam Etmektedir.


 


Yeni Mahalle Mehmet Akif Ersoy Caddesi Hükümet Konağı Sitesi No 4 İç Kapı 4/1 Reyhanlı Hatay / Adres No 3886920986 - 0 326 413 10 56

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.