HATAY REYHANLI İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2016-2017 ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM TEOG TOPLANTI DOKUMANLARI

Toplantı Dökümanlarını indirmek için TIKLAYINIZ... (.rar dosyası)

 

Sınav Kutusu ve Sınav Poşeti Açma Videosu indirmek için TIKLAYINIZ... (Sağ Tıklayıp Farklı Kaydet.)

 

Sınav Günü Kutuların Açılması ve Kilitlenmesi ile ilgili Açıklamalar 

1. Ortak Sınavların yapılacağı güne ait kilitli güvenlik kutularının üzerinde sınavın adını, sınav gününü, o güne ait dersleri ve sınav merkezine ait bilgileri içeren etiket bulunacaktır. 

2. Kutular sınav başlamadan yaklaşık bir saat önce kilitlerin kesilmesi ile açılacaktır. 

3. Sınav kutularının içerisinden ortak sınavların yapılacağı güne ait derslerin adlarının yazılı olduğu üç farklı sınav güvenlik poşeti, bir adet tutanak ve iki adet güvenlik kilidi çıkacaktır. 

4. Her bir sınav güvenlik poşetinin üzerinde o poşetin hangi derse ait olduğunu gösteren etiket yer alacaktır. 

5. Sınav yapılacak birince derse ait sınav evraklarının yer aldığı poşet yada poşetler yırtmadan yada kesmeden işaretli kısımdan kolayca açılacaktır. 

6. Söz konusu derse ait sınav güvenlik poşetinin içerisinden sınav yapılacak sınıf sayısı kadar alt poşet ve bir adet poşet teslim tutanağı çıkacaktır. 

7. Kutudan çıkan tutanakta yer alan doldurulması gereken ilgili kısımlar ile ders adı, poşet seri numarası ve açma saati bölümleri doldurulacaktır. 

8. Birinci oturuma ait güvenlik poşetinin içerisinden çıkan alt poşetler poşetin içerisinden çıkan tutanak doldurulup imzalatılarak görevli öğretmenlere teslim edilecektir. 

9. Birinci oturumun tamamlanması ile görevli öğretmenlerce içerisinde cevap kâğıtlarının, sabah öğrenci yoklama listesinin yer aldığı kapalı güvenlik poşeti ve soru kitapçıkları bina komisyonuna teslim edilecektir ve teslim tutanak formu imzalanacaktır. 

10. Sınıflardan gelen kapalı poşetler ve poşet teslim tutanağı çift kullanımlı ana poşetin içerisine yerleştirilerek kapatılacak, sınav poşetinin açma saatinin yazıldığı tutanağa sınav poşetinin saat kaçta kapatıldığı yazılacaktır. 

11. Birinci oturuma ait kapalı sınav poşetinin kutuya yerleştirilmesi ile birinci oturum tamamlanmış olacaktır. 

12. İkinci ve üçüncü oturumlarda da aynı uygulama gerçekleştirilecektir. 

13. Sınav günü üçüncü oturuma ait sınav güvenlik poşetinin, doldurulmuş tutanağın ve açılmış güvenlik kilitlerinin kutuya yerleştirilmesi ile tamamlanmış olacaktır. 

14. Sınav kutusunun kapatılarak seri numaralı güvenlik kilitleriyle kilitlenmesiyle de o güne ait ortak sınavlar tamamlanmış olacaktır. 

15. Kitapçıklar dışarı da bırakılacak ikinci gün oturumları da tamamlandıktan sonra isteyen öğrencilere dağıtılacaktır.

Yeni Mahalle Mehmet Akif Ersoy Caddesi Hükümet Konağı Sitesi No 4 İç Kapı 4/1 Reyhanlı Hatay / Adres No 3886920986 - 0 326 413 10 56

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.